provincie Limburg.be

COFIB-65: De laatste film van…

In het najaar organiseert Zebracinema i.s.m. Cinea en CINEMATEK de laatste editie van het COFIB-filmweekend. Een traditie die ontstond in de jaren tachtig in het Provinciaal Domein Dommelhof Neerpelt en twee keer per jaar een cinefiele hoogmis was voor filmliefhebbers. Deze 65e editie zal in het teken staan van de laatste films van gedenkwaardige regisseurs, acteurs of scenaristen die inmiddels overleden zijn of te kennen gaven dat hun oeuvre werd afgerond. 

Deze 65e editie zal in het teken staan van de laatste films van gedenkwaardige regisseurs, acteurs/actrices of scenaristen die inmiddels overleden zijn of te kennen gaven dat hun oeuvre werd afgerond. Op het programma staan ondermeer: Buñuels ‘Cet obscur objet du désir’, Ozu’s 'An Autumn Afternoon', en 'Hiroshima Mon Amour', de eerste film die ooit in het Dommelhof vertoond werd. Deze klassieker van Resnais wordt vertoond n.a.v. het 50-jarig bestaan van het Provinciaal Domein Dommelhof. Na de voorstelling wordt u van harte uitgenodigd voor een drankje aan de bar!

Het volledige programma vind je snel terug op deze website.

Foto: Cet obscur objet du désir.

Eerstvolgende events

Link naar de andere disciplines

Nieuwsbrief

Ondersteuning